Plate Beveling Machine

GBM seri plate mesin beveling, iku jenis jinis shearing ing piring logam pinggiran beveling Prosès kanggo preparation prakaryan ngelas.
Kanthi kaluwihan saka kacepetan dhuwur arpprox 1.2-2.6m / min. Kanthi 5-GBM-6D, GBM-12D, GBM-12D-R, GBM-16D, GBM-16D-R kanggo pilihan.