Plate Edge Machine Milling

GMMA seri pinggiran plate mesin panggilingan, iku jenis jinis panggilingan kanggo preparation prakaryan ngelas. Kanthi kaluwihan kanggo sawetara apa sudhut, dhuwur sadurungé kang bisa tekan Ra 3.2-6.3. Kanthi model standar lan pilihan selaras.