Плоча beveling машина

GBM серија плоча beveling машина, е вид на тип на сечење на работ метална плоча beveling обработка за подготовка заварување.
Со предностите на брз arpprox 1.2-2.6m / мин. Со 5-ГБМ-6D, GBM-12d, GBM-12d-R, GBM-16д, GBM-16д-R за опција.