Плоча Edge фреза

GMMA серија работ плоча мелење машина, е вид на тип на мелење за заварување подготовка. Со предностите за широка работен опсег, висока претходната која може да достигне Ра 3,2-6,3. Со стандардните модели и кориснички опција.