Plate Edge frezë

GMMA seri pjatë edge frezë, është lloj i tipit mulliri për përgatitjen bashkoj. Me avantazhe për gamë të gjerë të punës, të lartë të mëparshme të cilat mund të arrijnë Ra 3.2-6.3. Me modelet standarde dhe opsion përshtatur.