Lempeng Tepi panggilingan Mesin

GMMA runtuyan ujung plat mesin panggilingan, nyaeta jenis jenis panggilingan pikeun persiapan weld. Kalawan kaunggulan pikeun rentang kerja lega, luhur saméméhna nu tiasa ngahontal Ra 3.2-6.3. Kalayan model standar sarta pilihan ngaropéa.