Forholdsregler for bruk av en flatbevelmaskin

En platefasmaskin er som kjent en profesjonell maskin som utfører fasing på metallmaterialet som skal sveises før sveising.Stilt overfor en så profesjonell maskin, vet de fleste kanskje ikke hvordan de skal bruke den.La meg nå fortelle deg noen grunnleggende forholdsregler når du bruker en plateskivemaskin.

Når du åpner esken, vær forsiktig så du ikke trykker på maskinkomponentene, spesielt betjeningspanelet og emballasjehjørnene, når den ytre boksen er dekket.

Vennligst les bruksanvisningen nøye før enhver operasjon, gjør deg kjent med operasjonstrinn og prosedyrer;

Når du gjør lekser, vennligst bruk langermede arbeidsklær, vernesko, vernehjelmer, briller, skinnhansker, etc;

Ikke modifiser eller fjern beskyttelsesdeksler på maskiner eller utstyr uten produsentens samtykke;

Før du kjører maskinen, vennligst bekreft sikkerheten til området rundt og ikke plasser brennbare og eksplosive materialer;

Forbered egnede kabler i henhold til kravene på stedet, og klargjør en tilsvarende arbeidsplattform i høyden for det trefasede fireledersystemet (tre strømførende ledninger og en jordledning) i henhold til plate- og skråmaskinmodellen;Kjent med produktparametere, ytelse og behandlingsområde, kjent med sikkerhetsinstruksjoner.

For mer interessant eller mer informasjon kreves om Edge fresemaskin og Edge Beveler.vennligst kontakt telefon/whatsapp +8618717764772
email:  commercial@taole.com.cn

100L-1

Skriv din melding her og send den til oss

Innleggstid: Jan-10-2024