Stålplate skråmaskin for militær industriell prosessering

Stålplate skråmaskin for militær industri

Kina produksjon for produksjon av militære produkter.Be om en nyskråmaskin for både karbonstål og rustfrie stålplater.De har ssen tykkelse opp til 60mm.Det er vanlige skråkrav for sveiseindustrien og vi har mange modeller for alternativ som f.eksGMMA-60S, GMMA-60L, GMMA-60R, GMMA-80A, GMMA-80R og GMMA-100Lavfasingsmaskiner i stål.

De kjøpteGMMA-60S stålplatebevelerfra "SHANGHAI TAOLE MACHINE CO.,LTD" i mars 2016.De fungerer godt og maskinen fungerer i god stand i 5 år.Men maskinutsiktene er ikke gode på grunn av mindre vedlikehold og høy plikt og høyfrekvent arbeid.

Bilde under forGMMA-60S platebevelerkjøpt i mars 2016.Vi fremhevet vedlikeholds- og driftstips for skråmaskinen som referanse.

GMMA-60S platebevelermaskin https://www.bevellingmachines.com/products/gmma-plate-edge-milling-machine/

For øyeblikket gir de tilbakemelding på 1 sett med GMMA-60S platebevelerer ikke nok på grunn av det økende antallet prosjekter.Be om ahøyere kraft og effektivitetplate skråmaskin spesielt for avfasing av rustfritt stål.I alle fall.Hvis maskinen er tilgjengelig for både topp- og bunnfas, vil det være flott.
I dette tilfellet.Vi foreslår modellGMMA-80R dobbeltsidig plateskivemaskin, Tilgjengelig for platetykkelse fra 6 til 80 mm.Fasvinkel fra 0 -60 grader, fresehodediameter 80 mm, og maksimal skråbredde kan nå 70 mm.

https://www.bevellingmachines.com/products/gmma-plate-edge-milling-machine/ https://www.bevellingmachines.com/products/gmma-plate-edge-milling-machine/

 

Kunden er veldig fornøyd medGMMA-80R dobbeltsidig plateskivemaskinetter trening på stedet.Nedenfor bilder for testing av stedet av GMMA-80R dobbel side avfasingsmaskin for både topp- og bunnfas.

https://www.bevellingmachines.com/products/gmma-plate-edge-milling-machine/ https://www.bevellingmachines.com/products/gmma-plate-edge-milling-machine/

 

Som en Kina-produsent forplatebeveler, platebevelmaskin, stålplatekantfres, cnc kantfres

Send gjerne en e-post:  sales@taole.com.cnhvis noen forespørsel eller interessant for mer informasjon.Takk for din oppmerksomhet.

Skriv din melding her og send den til oss

Innleggstid: juni-09-2020