Машина за косење челични плочи за воена индустриска преработка

Машина за косење челични плочи за воена индустрија

Кина производство за производство на воени производи.Побарајте новмашина за косење и за јаглероден челик и за плочи од нерѓосувачки челик.Тие имаат стрдоцна дебелина до 60мм.Тоа се редовни барања за коси за заварување и имаме многу модели за опции како што сеGMMA-60S, GMMA-60L, GMMA-60R, GMMA-80A, GMMA-80R и GMMA-100Lчелични машини за косење.

Тие купилеGMMA-60S челична плоча за косењеод „SHANGHAI TAOLE MACHINE CO.,LTD“ во Март, 2016 година.Тие работат добро и машината работи во добра состојба 5 години.Но, изгледот на машината не е добар поради помалото одржување и работата со висока должност и висока фреквенција.

Сликата подолу заGMMA-60S плочка на чиниикупена во март 2016 година.Ги истакнавме советите за одржување и работа на машината за отсекување како нивна референца.

GMMA-60S машина за косење на плочи https://www.bevellingmachines.com/products/gmma-plate-edge-milling-machine/

Во овој момент, тие даваат повратни информации 1 сет на GMMA-60S плочка на чиниине е доволно поради зголемената количина на проекти.Барање апоголема моќност и ефикасностмашина за косење на плочи специјално за закосување на плочи од нерѓосувачки челик.Во секој случај.Ако машината е достапна и за горниот и за долниот откос ќе биде одлично.
Во овој случај.Ви предлагаме моделGMMA-80R машина за коси двострани плочи, Достапен за дебелина на плочата од 6 до 80мм.Коси ангел од 0 -60 степени, дијаметар на главата за глодање 80 mm и максимална ширина на откос може да достигне 70 mm.

https://www.bevellingmachines.com/products/gmma-plate-edge-milling-machine/ https://www.bevellingmachines.com/products/gmma-plate-edge-milling-machine/

 

Клиентот е многу задоволен одGMMA-80R машина за коси двострани плочипо обуката на локацијата.Слики подолу за тестирање на локацијата со машина за двострано закосување GMMA-80R и за горните и за долните косини.

https://www.bevellingmachines.com/products/gmma-plate-edge-milling-machine/ https://www.bevellingmachines.com/products/gmma-plate-edge-milling-machine/

 

Како кинеско производство заотсекувач на плочи, машина за отсекување на плочи, машина за глодање на рабовите од челични плочи, машина за глодање на рабовите CNC

Ве молиме слободно испратете е-пошта:  sales@taole.com.cnако има некакво прашање или интересно за повеќе информации.Ви благодариме за вниманието.

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Време на објавување: Јуни-09-2020 година