Апликација на машина за отсекување на плочи во индустријата за големи бродови

Вовед во случај на претпријатие

А бродоградба ко., LTD., лоцирана во провинцијата Жеџијанг, е претпријатие кое главно се занимава со производство на железница, бродоградба, воздушна и друга транспортна опрема.

 cd1cc566c573863af29b8e0b4a712649

Спецификации за обработка

Работното парче обработено на лице место е UNS S32205 7*2000*9550(RZ)

Главно се користи како силос за складирање на нафта, гас и хемиски садови.

Барањата за обработка се жлебови во форма на V, а дебелината помеѓу 12-16мм треба да се обработи во облик на Хжлебови.

 5eba4da7c298723e8fa775d232227271

62b02a2b19bdb4578a64075de5c7bf66

Решавање на случај

Според барањата за процесот на клиентот, го препорачуваме TaoleGMMA-80R Машина за отсекување челична паштета со вртењеза горните и долните отсеци со уникатен дизајн кој може да се врти и за обработка на горните и долните коси.Достапно за дебелина на плочата 6-80 мм, откос ангел 0-60 степени, максималната ширина на откос може да достигне 70 мм.Лесно ракување со автоматски систем за стегање на плочи.Висока ефикасност за индустријата за заварување, заштеда на време и трошоци.

71cf031e075d01e66fedf33cdbca266c

15d03878aba98bddf44b92b7460501a0

lПриказ на ефект на обработка:

 1113df2d9dd942c23ee915b586796506

Во голема мера го заштедува времето на подигање и размавтање на плочата, а саморазвиениот механизам за лебдење на главата може ефикасно да го реши проблемот со нерамниот жлеб предизвикан од нерамна површина на таблата.

 589c0ceeb43c864be81353a45e444885

Ви ја претставуваме GMMA-80R машината за отсекување со вртење челични плочи - врвно решение за обработка на горните и долните отсеци.Со својот уникатен дизајн, оваа машина е способна да се справи со задачи за косење и на горната и на долната површина на челичните плочи.

Дизајниран до совршенство, GMMA-80R е изграден да ги издржи најтешките предизвици во индустријата за заварување.Оваа моќна машина е компатибилна со дебелини на плочи кои се движат од 6mm до 80mm, што ја прави погодна за различни апликации.Без разлика дали работите со тенки листови или дебели плочи, GMMA-80R може ефикасно да постигне прецизни отсеци за вашите проекти за заварување.

Една од истакнатите карактеристики на GMMA-80R е неговиот импресивен опсег на агол на откос од 0 до 60 степени.Овој широк опсег обезбедува разновидност и им овозможува на корисниците да го постигнат саканиот агол на наклон за нивните специфични барања.Дополнително, машината нуди максимална ширина на косите до 70 mm, што овозможува подлабоко и потемелно коси сечење.

Ракувањето со GMMA-80R е лесно, благодарение на неговиот автоматски систем за стегање на плочите.Оваа лесна за употреба карактеристика обезбедува сигурно и стабилно фиксирање на плочата, минимизирајќи ги шансите за грешки за време на процесот на закосување.Со пригодниот систем за автоматско стегање, корисниците можат да заштедат драгоцено време и напор додека одржуваат постојан квалитет на косите.

GMMA-80R не е дизајниран само за ефикасност, туку и за исплатливост.Со рационализирање на процесот на закосување, оваа машина значително го намалува времето и трошоците за заварување, што ја прави непроценлива предност за секоја операција на заварување.Со подобрена ефикасност, бизнисите можат да ја зголемат продуктивноста, да ги почитуваат роковите и на крајот да генерираат поголем профит.

Како заклучок, GMMA-80R Превртената челична машина за косење е најсовремено решение за обработка на горните и долните отсеци.Неговиот уникатен дизајн, широкиот опсег на агли на закосување и автоматскиот систем за стегање на плочите го прават неопходен алат за индустријата за заварување.Искусете ја разликата и постигнете извонредни резултати со GMMA-80R.

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Време на објавување: Сеп-08-2023 година