Контактирајте не

SHANGHAI TAOLE MACHINERY CO., LTD

Шангај Додај: бр.58 Ксијанг Јун патот, Minhang округ, Шангај, Република Кина, 201.111

Фабрика Додај на: бр.15, Xinle патот, Диан Шан Ху Таун, Kunshan Сити, Кина

Tel: +86 21 6414 0658-813       Факс: +86 21 6414 0657

Е-пошта: sales@taole.com.cn

Ph: +86 13917053771    Whats app:  +86 13052116127

Работно време: 8:30 - 17:30 (од понеделник до петок)