Техничка поддршка

 

Ве молиме контактирајте со TAOLE МАШИНИ техничка поддршка преку е-пошта, телефон, WhatsApp, WeChat, факс или нашата онлајн помош.

Кога ќе контактирате со нашиот оддел за техничка поддршка, не заборавајте да содржи вашето име, името на компанијата, машина модел (производ сериски број), заедно со сите релевантни изворниот код. Ако имате КОТАЦИЈА НА САЈТОТ датотека или датотека што јасно го илустрира проблемот, Ве молиме наведете го тоа како тоа може да ни помогне да го реши вашиот проблем побрзо. Ти благодарам.

Контакт за пазарот во странство

Тел: +86 21 6414 0658

Факс: +86 21 6414 0657

Е-пошта: info@taole.com.cn

 

Контакт за домашниот пазар

Тел:  400-666-4108

Факс: +86 21 6414 0657

Е-пошта: lele@taole.com.cn

bservice