• alibabatop_02-3
 • alibabatop_01
 • alibabatop_02
 • alibabatop_05_01
 • СЕРТИФИКАЦИЈА

  СЕРТИФИКАЦИЈА

  НАШАТА ФАБРИКА ДОБИЕ ИСО 9001:2008, SIRA, CE СЕРТИФИКАЦИИ НА МАШИНА ЗА КОСЕЊЕ НА ПЛОЧИЊА, МАШИНА ЗА КОСЕЊЕ ЗА ЛАДНО СЕЧЕЊЕ НА ЦЕВКИ.СЕРТИФИЦИРАН ДОБАВУВАЧ НА ЗЛАТО НА ALIBABA, ПРОИЗВОДЕН ВО КИНА ИТН.
 • ПРОИЗВОДСТВО

  ПРОИЗВОДСТВО

  ВОДЕЧКО ПРОФЕСИОНАЛНО ПРОИЗВОДСТВО ЗА МАШИНИ ЗА КОСЕЊЕ НА ПЛОЧИЊА, МАШИНА ЗА КОШАЧЕЊЕ ЗА ЛАДНО СЕЧЕЊЕ ЦЕВКИ ЗА ПОДГОТОВКА НА ЗАВАР СО ПОВЕЌЕ ОД 12 ГОДИШНО ИСКУСТВО ВО КИНА.
 • КВАЛИТЕТ

  КВАЛИТЕТ

  Големо внимание на квалитетот на производите и строго правила за материјал и секој процес базиран на технички од Јапонија, Евро и САД.Сите наши машини за отсекување со гаранција за производи и услуги по продажбата и техничка поддршка.
 • ИНОВАЦИЈА

  ИНОВАЦИЈА

  СО РАЗВОЈ КАТЕДРА ЗА ТЕХНИЧКИ СТУДИИ ЗА АЖУРИРАЊЕ И РАЗВОЈ НА МАШИНАТА ЗА ИСПОЛНУВАЊЕ НА СИТЕ БАРАЊА ЗА КОСЕЊЕ НА ПАЗАРОТ ЗА ИЗРАБОТКА ЗАСНОВАНА НА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА, ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ.

Производи

НАЈДОБРО РЕШЕНИЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА Зглобовите

базирани на клиенти

ПОШИРОКА ПРИМЕНА ЗА ИНДУСТРИЈА

За нас

КОНЦЕНТРИРАЈТЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО
 • 0e0eee73
 • 34887ace
 • 60dbbfe53

Што правиме

Shanghai Taole Machinery Co. LtdеВодечки производител, снабдувач и извозникна широк спектар на машини за подготовка на завар какоМашина за косење на плочи, машина за косење цевки, машина за сечење цевки и косење итн, кои се широко користени во челична конструкција, бродоградба, воздухопловна вселена, садови под притисок, петрохемиски, нафта и гас и целото индустриско производство за заварување.

Нови пристигнувања

МАШИНИ ЗА КОСЕЊЕ НА ПЛОЧИ И ЦЕВКИ