Aplikimi i makinës për pjerrësi të pllakave në industrinë e anijeve të mëdha

Prezantimi i rastit të ndërmarrjes

Një kompani e ndërtimit të anijeve., LTD., e vendosur në Provincën Zhejiang, është një ndërmarrje e angazhuar kryesisht në prodhimin e hekurudhave, ndërtimit të anijeve, hapësirës ajrore dhe pajisjeve të tjera të transportit.

 cd1cc566c573863af29b8e0b4a712649

Specifikimet e përpunimit

Pjesa e punës e përpunuar në vend është UNS S32205 7*2000*9550(RZ)

Përdoret kryesisht si një silos depozitimi për anijet e naftës, gazit dhe kimikateve.

Kërkesat e përpunimit janë brazda në formë V, dhe trashësia midis 12-16 mm duhet të përpunohet në formë Xbrazda.

 5eba4da7c298723e8fa775d232227271

62b02a2b19bdb4578a64075de5c7bf66

Zgjidhja e rastit

Sipas kërkesave të procesit të klientit, ne rekomandojmë TaoleGMMA-80R Makinë pjerrëse pate çeliku rrotulluesepër pjerrësinë e sipërme dhe të poshtme me dizajn unik e cila është e rrotullueshme për përpunimin e pjerrësisë së sipërme dhe të poshtme.I disponueshëm për trashësinë e pllakës 6-80 mm, engjëllin e pjerrët 0–60 gradë, gjerësia maksimale e pjerrësisë mund të arrijë 70 mm.Funksionim i lehtë me sistemin automatik të mbërthimit të pllakave.Efikasitet i lartë për industrinë e saldimit, duke kursyer kohë dhe kosto.

71cf031e075d01e66fedf33cdbca266c

15d03878aba98bddf44b92b7460501a0

●Afishimi i efektit të përpunimit:

 1113df2d9dd942c23ee915b586796506

Ai kursen shumë kohën e ngritjes dhe përplasjes së pllakës, dhe mekanizmi lundrues i kokës i zhvilluar vetë mund të zgjidhë në mënyrë efektive problemin e brazdës së pabarabartë të shkaktuar nga sipërfaqja e pabarabartë e tabelës.

 589c0ceeb43c864be81353a45e444885

Prezantimi i makinerisë për pjerrësi të pllakave prej çeliku të rrotullueshëm GMMA-80R - zgjidhja përfundimtare për përpunimin e pjerrësisë së sipërme dhe të poshtme.Me dizajnin e saj unik, kjo makinë është e aftë të trajtojë detyrat e pjerrëta si për sipërfaqet e sipërme ashtu edhe për ato të poshtme të pllakave të çelikut.

I projektuar në përsosmëri, GMMA-80R është ndërtuar për t'i bërë ballë sfidave më të vështira në industrinë e saldimit.Kjo makinë e fuqishme është e pajtueshme me trashësitë e pllakave që variojnë nga 6 mm në 80 mm, duke e bërë atë të përshtatshme për aplikime të ndryshme.Pavarësisht nëse jeni duke punuar me fletë të holla ose me pllaka të trasha, GMMA-80R mund të arrijë me efikasitet pjerrësi të sakta për projektet tuaja të saldimit.

Një nga veçoritë e spikatura të GMMA-80R është diapazoni mbresëlënës i këndit të tij të pjerrët prej 0 deri në 60 gradë.Kjo gamë e gjerë siguron shkathtësi dhe u mundëson përdoruesve të arrijnë këndin e dëshiruar të pjerrësisë për kërkesat e tyre specifike.Për më tepër, makina ofron një gjerësi pjerrësie maksimale deri në 70 mm, duke lejuar prerje më të thella dhe më të plota të pjerrëta.

Përdorimi i GMMA-80R është i lehtë, falë sistemit të tij automatik të mbërthimit të pllakave.Kjo veçori e lehtë për t'u përdorur siguron fiksim të sigurt dhe të qëndrueshëm të pllakës, duke minimizuar shanset e gabimeve gjatë procesit të pjerrësisë.Me sistemin e përshtatshëm të shtrëngimit automatik, përdoruesit mund të kursejnë kohë dhe përpjekje të vlefshme duke ruajtur cilësinë e qëndrueshme të pjerrët.

GMMA-80R nuk është projektuar vetëm për efikasitet, por edhe për kosto-efektivitet.Duke thjeshtuar procesin e gërshetimit, kjo makinë ul ndjeshëm kohën dhe koston e saldimit, duke e bërë atë një aset të paçmuar për çdo operacion saldimi.Me efikasitet të përmirësuar, bizneset mund të rrisin produktivitetin, të përmbushin afatet dhe, në fund të fundit, të gjenerojnë fitime më të larta.

Si përfundim, GMMA-80R Turnable Steel Plate Beveling Machine është një zgjidhje moderne për përpunimin e pjerrësisë së sipërme dhe të poshtme.Dizajni i tij unik, gama e gjerë e këndeve të pjerrëta dhe sistemi automatik i mbërthimit të pllakave e bëjnë atë një mjet të domosdoshëm për industrinë e saldimit.Përjetoni ndryshimin dhe arrini rezultate të jashtëzakonshme me GMMA-80R.

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Koha e postimit: Shtator-08-2023