• alibabatop_02-3
 • alibabatop_01
 • alibabatop_02
 • alibabatop_05_01
 • CERTIFIKIMI

  CERTIFIKIMI

  FABRIKA JONË MARRË CERTIFIKIMET ISO 9001:2008, SIRA, CE PËR MAKINËN E PASTORËS SË PJESËS, MAKINËN E PASTORËS SË PRERJES SË TË FTOHTË.FURNIZUES I CERTIFIKUAR GOLD NË ALIBABA, MADE IN KINA ETJ.
 • PRODHIM

  PRODHIM

  PRODHIM PROFESIONAL KRYER PER MAKINE PRAKTIVE TE PLAKAVE, MAKINER PRERJES TE FTOHTE TUBE PËR PËRGATITJEN E SALDIMIT ME EKSPERIENCE MË SHUMË SE 12 VJEÇ NË KINË.
 • CILËSISË

  CILËSISË

  Vëmendje e lartë për cilësinë e produkteve dhe rregulla strikte për materialin dhe çdo proces të bazuar në teknikë nga Japonia, Euro dhe SHBA.Të gjitha makineritë tona pjerrëse me garanci produktesh dhe shërbim pas shitjes dhe mbështetje teknike.
 • INOVACIONI

  INOVACIONI

  ME DEPARTAMENTIN ZHVILLIMOR PËR STUDIM TEKNIK MBI PËRDITËSIMIN DHE ZHVILLIMIN E MAKINAVE PËR TË PLOTËSUAR TË GJITHË KËRKESËN E PASURISË NË TREG PËR FABRIKIM BAZUAR NË KURSIM TË ENERGJISË, EFIKASITËN E LARTË DHE SIGURINË E POPULLIT.

Produktet

ZGJIDHJA MË E MIRË PËR FABRIKIMIN E NJËS

bazuar në klientë

APLIKACION MË TË GJERË NË INDUSTRI

Rreth Nesh

PËRQENDROHET NË PRODHIM
 • 0e0eee73
 • 34887ace
 • 60dbbfe53

Çfarë bëjmë ne

Shanghai Taole Machinery Co. LtdEshte njeProdhuesi, Furnizuesi dhe Eksportuesi kryesore një shumëllojshmërie të gjerë makinash për përgatitjen e saldimit siMakinë për prerjen e pllakave, makinë për prerjen e tubave, makinë për prerjen dhe prerjen e tubave etj, që përdoren gjerësisht në ndërtim çeliku, ndërtimin e anijeve, hapësirën ajrore, anije me presion, petrokimike, naftë dhe gaz dhe në të gjitha prodhimet industriale të saldimit.

Arritjet e reja

MAKINAT E PASTERIMIT TË PLAKAVE DHE TUBAVE