FAQ

Q: Si mund të garantojë cilësi të mirë kemi marrë?

A: Së pari, ne kemi departamenti QC për kontrollin e cilësisë nga lëndë e parë deri në produkteve të përfunduar. Së dyti, ne do të bëjmë Inpsection gjatë prodhimit dhe pas prodhimit. Së treti, të gjitha produktet tona do të testohen para paketim dhe dërgimin jashtë. Ne do të dërgojë inspektimi ose testimi video të në qoftë se klienti nuk vijnë për të kontrolluar personly.

 

Pyetje: Po në lidhje me warrenty?

A: Të gjitha prodhimet tona që ka 1 warrenty vit me shërbimin e mirëmbajtjes jetës-gjata. Ne do t'ju ofrojë përkrahje teknike falas.

 

Q: A ju japin ndonjë ndihmë në lidhje me produktet Operacioni?

A: Të gjitha makinat brenda produkteve hyrje, Manualet në gjuhën angleze e cila është e pasur të gjitha sugjerimet funksionimin dhe propozimet e mirëmbajtjes gjatë përdorimit. Ndërkohë, ne mund të ju mbështesim me mënyrë tjetër, si ju japin Video, tregojnë dhe do të të mësoj, ndërsa ju jeni në fabrikën tonë apo inxhinierët tanë në fabrikën tuaj nëse kërkohet.

 

Q: Si mund të marr Pjese Kembimi?

A: Ne do ta forcojmë disa pjesë të shpejtë veshin me porosinë tuaj, si dhe disa mjete të nevojshme për këtë makinë që është i lirë do të dërgojë së bashku wtih porosinë tuaj në një kuti mjet. Ne kemi të gjitha pjesëve të këmbimit vizatim në Manualin me një listë. Ju vetëm mund të na tregoni pjesët tuaja rezervë Nr në të ardhmen. Ne mund t'ju mbështesim të gjithë rrugën. Për më tepër, për Beveling hapëse Machine Tools panelit dhe fut, Kjo është lloj i comsumable për makinat. Ajo gjithmonë të kërkuar markave të rregullta të cilat mund të gjeni easyly në tregun vendor në të gjithë botën.

 

Pyetje: Çfarë është data e dorëzimit juaj?

A: Ajo merr 5-15 ditë për modele të rregullta. Dhe 25-60 ditë për makinë të përshtatur.

 

Q: Si mund të merrni më shumë detaje në lidhje me këtë makinë apo silimars?

A: Pls shkruani pyetjeve tuaja dhe kërkesat në të poshtë kuti hetim. Ne do të kontrollojë dhe do të përgjigjeni me email ose telefon në 8 orë.