Kontrolli i cilësisë

Quality-Assurance-vs-Quality-Control

Rregullat e kontrollit të cilësisë

1. Lëndë e parë dhe pjesë këmbimi për Furnizuesin

Ne kërkojmë kërkesa të rrepta për lëndën e parë me cilësi të lartë dhe pjesë këmbimi nga furnitorët.Të gjitha materialet dhe pjesët rezervë do të inspektohen shumë nga QC dhe QA me raport përpara se të dërgohen.Dhe duhet të inspektohet dy herë përpara marrjes.

2. Montimi i makinerive

Inxhinierët i kushtojnë shumë vëmendje gjatë montimit.Kërkoni të kontrolloni dhe konfirmoni materialin për linjën e prodhimit nga departamenti i tretë për të siguruar cilësi.

3. Testimi i makinerive

Inxhinierët do të bëjnë testime për produktet e gatshme.Dhe inxhinieri i magazinës për të provuar përsëri përpara paketimit dhe dorëzimit.

4. Paketimi

Të gjitha makinat do të paketohen në kuti druri për të siguruar cilësi gjatë transportit nga deti ose ajri.

ebelco_quality_control

Karakteri cilësor tregon përsosmërinë e miratimit dhe të shkëlqyeshëm