Gambar Company

QQ 截图 20170830171718

SHANGHAI TAOLE ENGINEERING CO., LTD punika  Anjog profesional Produsen, Supplier lan Used  saka variétas mesin preparation prakaryan ngelas kaya  Plate Bevelling Machine, Pipe Bevelling Machine, Pipe Cutting lan Bevelling Machine etc , sing digunakake digunakake ing Steel Construction, Shipbuilding, Aerospace, Pressure Kapal, Petrochemical, Oil & Gas lan kabeh welding Manufaktur industri. Duwe  "GIRET"  lan  "TAOLE"  merk kanggo pasar internasional karo mesin standar lan selaras minangka saben kasenengan .. We ngekspor produk kita ing luwih saka 50 pasar kalebu  Australia, Rusia, Asia, New Zealand, pasar Eropah, etc. Uga nyetel agen lan barang ing kabeh ndonya, We nggawe panganggo ageng kanggo nambah efficiency ing beveling lan panggilingan kanggo preparation prakaryan ngelas.

Minangka Pabrik profesional ing China, We aran bangga bakal credentialed karo ISO 9001: 2008, Certificate CE lan Certification sira, kang iku sawijining bukti saka carane uga kita gawé kita tim produksi machines.With, tim pembangunan, tim kapal, sales lan aftersales tim layanan kanggo pitulungan customer.

mesin kita sing ditampa uga karo reputasi dhuwur ing loro pasar domestik lan jaban rangkah wiwit kita digunakake ing industri saka 2009. Kanthi luwih saka 10 taun 'bleger, tim engineer kita tetep ngembangaké lan nganyari mesin adhedhasar daya energi, efficiency dhuwur, maksud safty saka generasi pisanan nganti saiki kasebut generasi. Karo macem-macem model mesin kanggo pilihan pelanggan 'meh bisa ketemu kabeh request beveling kanggo welding industri karo kinerja dhuwur.

Kita misi "QUALITY, SERVICE lan prasetya" . Nyedhiyani solusi sing paling apik kanggo customer kanthi kualitas dhuwur lan layanan gedhe.