• alibabatop_02-3
  • alibabatop_01
  • alibabatop_02
  • alibabatop_05_01
  • alibabatop_04
  • SERTIFIKASI

    SERTIFIKASI

    PABRIK KAMI OLEH ISO 9001:2008, SIRA, SERTIFIKASI CE ING MESIN BEVELING PLAT, MESIN BEVELING PIPA COLD CUTTING.SUPPLIER EMAS CERTIFIED ING ALIBABA, MADE IN CHINA ETC.
  • PRODUKSI

    PRODUKSI

    PRODUKSI PROFESIONAL LEADING FOR PLATE BEVELING MAHCINE, PIPE COLD CUTTING BEVELING MACHINE FOR PREPARATION WELD WITH LEBIH 12 YEAR'S EXPERIENCE IN CHINA.
  • KUALITAS

    KUALITAS

    Dhuwur manungsa waé ing kualitas produk lan strictly aturan kanggo materi lan saben proses adhedhasar technical saka Japen, Euro lan USA.Kabeh mesin beveling kita kanthi garansi produk lan layanan sawise dodolan lan dhukungan teknis.
  • INOVASI

    INOVASI

    Kanthi DEPARTEMEN DEVELOPING FOR TECHNICAL STUDY ON MESIN UPDATED lan DEVELOPIING kanggo ketemu ALL THE BEVELING REQUEST IN MARKET FOR FABRICATION BASED ENERGY SAVING, HIGH EFISIENSI lan SAFETY TUJUAN.

Produk

SOLUSI BEST kanggo FABRICATION JOINT

adhedhasar customer

APLIKASI INDUSTRI LUAR BIASA

Babagan awake dhewe

KONSENTRASI MANUFAKTUR
  • 0e0ee73
  • 34887a
  • 60dbbfe53

Apa We Do

Shanghai Taole Machinery Co. LtdpunikaProdusen, Supplier lan Eksportir Utamasaka macem-macem saka sudhut mesin preparation weld kayaMesin Bevelling Plate, Mesin Bevelling Pipa, Mesin Potong Pipa lan Mesin Bevelling dll, sing akeh digunakake ing Konstruksi Baja, Galangan Kapal, Aeroangkasa, Kapal Tekanan, Petrokimia, Minyak & Gas lan kabeh manufaktur industri welding.

Tekane Anyar

MESIN BEVELING PLAT & PIPA