Technical Support

 

Hubungi TAOLE ENGINEERING Technical Support Via Email, telpon, whatsapp, wechat, fax utawa pitulungan online kita.

Nalika kontak departemen technical support kita, dadi manawa kanggo nambahi jeneng, jeneng perusahaan, Machine Model (Product Serial Number), bebarengan karo sembarang kode sumber pas. Yen sampeyan duwe file PETA utawa file listing sing cetha nggambaraken masalah, please kalebu minangka bisa bantuan kita mutusake masalah Jeksa Agung bisa ngetokake sampeyan kanthi luwih cepet. Matur nuwun.

Contact kanggo pasar jaban rangkah

Tel: +86 21 6414 0658

Faks: +86 21 6414 0657

Email: info@taole.com.cn

 

Contact kanggo pasar domestik

Tel:  400-666-4108

Faks: +86 21 6414 0657

Email: lele@taole.com.cn

bservice