Profil Perusahaan

QQ 截图 20170830171718

Shanghai TAOLE mesin CO., LTD mangrupakeun  Anjog profésional Produsén, Supplier na éksportir  tina rupa-rupa mesin préparasi weld kawas  piring Bevelling Mesin, pipa Bevelling Mesin, pipa motong na Bevelling Mesin jsb , nu loba dipaké di Steel Konstruksi, Shipbuilding, Aerospace, tekenan Béjana, pétrokimia, Minyak & Gas jeung sakabeh las manufaktur industri. Ngabogaan  "GIRET"  na  "TAOLE"  dua merek pikeun pasar internasional kalawan mesin baku sarta ngaropéa sakumaha per syarat .. Urang ngekspor produk urang dina leuwih ti 50 pasar kaasup  Australia, Rusia, Asia, Selandia Anyar, pasar Éropah, jeung sajabana Ogé netepkeun ajen jeung wholesalers di sakuliah dunya, Kami nyieun kontribusi badag pikeun ngaronjatkeun efisiensi dina beveling na panggilingan pikeun persiapan weld.

Salaku pabrik profésional di Cina, Simkuring ngarasa reueus jadi credentialed kalawan ISO 9001: 2008, bijil CE jeung sertifikasi siroh, anu mangrupa bukti kumaha ogé urang ngahasilkeun kami tim produksi machines.With, tim ngembangkeun, tim pengiriman barang, jualan na aftersales tim layanan pikeun bantuan customer.

mesin kami anu katampa ogé kalawan reputasi tinggi di duanana pasar domestik jeung luar negeri saprak urang nu digawé di industri ieu ti 2009. Kalawan leuwih ti 10 taun 'experiance, tim insinyur urang tetep berkembang ngamutahirkeun mesin dumasar hemat energi, efisiensi tinggi, Tujuan safty ti generasi kahiji saacan ayeuna mudik generasi. Jeung sagala rupa model mesin keur pilihan konsumén 'ampir bisa minuhan sagala pamundut beveling pikeun las Industri kalawan kinerja tinggi.

Misi kami nyaeta "kualitas, layanan sarta komitmen" . Nyadiakeun solusi pangalusna pikeun nasabah kalayan kualitasna alus sarta layanan hébat.