FAQ

Q: Carane bisa njamin Quality Good kita ditampa?

A: Sepisanan, We have departemen QC kanggo kontrol Quality saka materi Raw nganti produk. Sareh, Kita bakal nindakake Inpsection sak produksi lan sawise Produksi. Pangeran, Kabeh barang kita bakal dites sadurunge packing lan ngirim metu. Kita bakal ngirim pengawasan utawa testing video yen customer ora teka kanggo mriksa personly.

 

Q: Apa babagan warrenty?

A: Kabeh Products kita gadhah 1 taun warrenty karo layanan Maintenance urip-Long. Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo technical support free.

 

Q: Aja nyedhiyani sembarang bantuan gegayutan Products Operation?

A: Kabeh mesin ing pitepangan produk, Manuals ing Inggris kang diruwat saran operasi lan usulan-usulan Maintenance sak nggunakake. Kangge, We uga bisa ndhukung sampeyan karo cara liyane, Kaya nyedhiyani sampeyan Video, Show lan kekurangan nalika sampeyan ana ing pabrik utawa engineers Kita ing pabrik yen dijaluk.

 

Q: Carane bisa aku njaluk Spare Parts?

A: Kita bakal muwuhi sawetara bagéan nyandhang cepet karo urutan, uga sawetara pribadi needed kanggo mesin iki kang free bakal ngirim bebarengan wtih Order ing kothak alat. Kita sadaya spare parts teken ing Manual karo dhaptar. Sampeyan mung bisa ngomong bagéan kalodhangan No. Ing mangsa. Kita bisa ndhukung tekan. Menapa malih, kanggo beveling pemotong mesin pribadi bevel lan Inserts, Iku jenis comsumable kanggo mesin. Iku tansah nyuwun merek biasa kang easyly bisa nemokake ing pasar lokal kabeh ndonya.

 

Q: Apa Panjenengan Tanggal Delivery?

A: Butuh 5-15 dina kanggo model biasa. Lan 25-60 dina kanggo mesin selaras.

 

Q: Carane bisa aku njaluk katrangan luwih bab mesin utawa silimars?

A: Pls nulis mudhun pitakonan lan syarat ing ngisor kothak panaliten. Kita bakal mriksa lan reply kaya Email utawa telpon ing 8 Jam.