фабрика Show

1. Плоча beveling Машини за составување и КК Проверка 

Операција 截图 20170830100034

Операција 截图 20170830100129

Операција 截图 20170830100153

Операција 截图 20170830100144

2. додатоци и резервни делови за завршување на обработка

Операција 截图 20170830100043

Операција 截图 20170830100114

Операција 截图 20170830100436

Операција 截图 20170830100428

3. Чување и пакување

Операција 截图 20170830100325

Операција 截图 20170830100348