истражување и развој

Beveling Machine Историја на развој

  • Фаза на истражување од 2007-2009 година
  • Фаза на верификација во 2009 година
  • Фаза на продолжување од 2012 година
  • Фаза на подобрување во 2013 година
  • Фаза на стабилизација од 2015 година
  • Иновативна фаза од 2015 година

Нашиот инженер учи и учи технички од Јапен, Евро, САД.Врз основа на машината за косење евро.Ние ја сочинуваме првата генерација машина за косење во 2009 година. Продолжете да се менувате, развивате, ажурирате до сега, генерацијата врз основа на маркетиншките барања за заштеда на енергија, висока ефикасност и задоволување.

Нашиот менаџер за развој и генерален менаџер е на интервју за CCTV на „Саемот за заварување и сечење Есен 2017 во Шангај“.

2017062811135598 QQ截图20170830162753
QQ截图20170830162923 QQ截图20170830163133

Врз основа на техниката на машината за косење на плочи, машината за отсекување цевки, ладно сечење цевки и машината за косење.Добиваме „Патент сертификат“ од кинеската влада во Шангај Сити 2012 година.

QQ截图20170830101340 QQ截图20170830101325