GMMA-80A машина за косење на плоча од не'рѓосувачки челик 316 за изработка на резервоари и садови

Производство во Шангај за резервоари и бродови.Анкетна машина за косење за плоча од нерѓосувачки челик 316.Големина на плочата на 3 метри Ширина * 6 метри Должина и дебелина од 8 до 30 мм кај обичните ангели со откос 20-60 мм.

http://www.taolewelds.com/a/Products/powerfulcylinderfan/

Предлагаме двојни мотори од моделот GMMA-80A со моќност од 4800W со систем за автоматско стегање.

GMMA-80A машина за глодање на рабовите на плочата за плоча од нерѓосувачки челик GMMA-80A машина за глодање на рабовите на плочата за плоча од нерѓосувачки челик

 

Тестирано на лице место на паштета од не'рѓосувачки челик со дебелина од 16 мм, коси ангел прилагоден на 45 степени.1мм коренско лице.

Постигната е потребна ширина на откос при 1 сечење.Работниците се целосно задоволни со моделот GMMA-80A.

http://www.taolewelds.com/a/Products/powerfulcylinderfan/ http://www.taolewelds.com/a/Products/powerfulcylinderfan/

http://www.taolewelds.com/a/Products/powerfulcylinderfan/

 

По последната дискусија, клиентот конечно одлучи да земе 2 од машината GMMA-80A за да ги обработи двете страни на плочата истовремено.

Ова е нивен прв пат сами да прават отсекување и повратните информации што ги даваат нашите решенија за машините за косење помагаат многу за нивните итни проекти, особено задоцнување од 2 месеци поради Ковид-19 што се случи во Кина.

Оваа машина може целосно да ги исполни сите барања за коси за производство на резервоари и садови.Така може да се користи за сите нивни проекти.

http://www.taolewelds.com/a/Products/powerfulcylinderfan/

 

As a china manufacture, We are mainly supply plate edge beveling milling machine, pipe cold cutting beveling machine for fabrication.  Pls contact us at  sales@taole.com.cn   for more information.

www.bevellingmachines.com

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Време на објавување: Мар-12-2020