Kërkim & Zhvillim

Historia e zhvillimit të makinës së pjerrët

  • Faza e Kërkimit nga viti 2007-2009
  • Faza e verifikimit në 2009
  • Faza e zgjerimit që nga viti 2012
  • Faza e përmirësimit në 2013
  • Faza e Stabilizimit nga viti 2015
  • Faza e Inovacionit që nga viti 2015

Inxhinieri ynë mëson dhe studion teknikë nga Japen, Euro, SHBA.Bazuar në makinën e prerjes Euro.Ne krijojmë makinerinë e pjerrët të gjeneratës së parë në vitin 2009. Vazhdoni të ndryshoni, zhvilloni, përditësoni deri tani gjeneratën e ardhshme bazuar në kërkesat e marketingut për kursimin e energjisë, efikasitetin e lartë dhe satefy.

Menaxheri ynë i Zhvillimit dhe Menaxher i Përgjithshëm është në Intervistë nga CCTV në "Panairin e Saldimit dhe Prerjes në Essen 2017 në Shangai".

2017062811135598 QQ截图20170830162753
QQ截图20170830162923 QQ截图20170830163133

Bazuar në teknikën e makinës për prerjen e pllakave, makinës për prerjen e tubave, makinës së prerjes së ftohtë të tubave dhe makinerisë për prerje.Ne marrim "Certifikatë Patentash" nga qeveria e Kinës në qytetin e Shangait 2012.

QQ截图20170830101340 QQ截图20170830101325