• gai1
  • gai2
  • gai3
  • ngahasilkeun

    ngahasilkeun

    Anjog pabrik profésional Pikeun plat BEVELING MAHCINE, pipa tiis motong BEVELING mesin keur WELD persiapan sareng pangalaman leuwih ti 12 taun sacara di Cina.
  • sertipikasi

    sertipikasi

    Pabrik urang diala ISO 9001: 2008, salira siroh, certifications CE dina piring BEVELING mesin, pipa tiis motong BEVELING mesin. Certified emas supplier ON ALIBABA, made in Cina jsb
  • kualitas

    kualitas

    perhatian tinggi dina kualitas produk sarta mastikeun aturan pikeun bahan sarta unggal prosés dumasar teknis ti Japen, Euro jeung AS. Kabéh mesin beveling kami kalawan jaminan produk na sanggeus layanan jualan na rojongan teknis.
  • nepungan

    nepungan

    Kalayan ngembang Departemen pikeun ulikan Infobox ON Ngamutahirkeun mesin AND DEVELOPIING papanggih sagala BEVELING menta di pasar Pikeun fabrikasi dumasar énergi Musim Panas, efisiensi tinggi jeung tujuan kaamanan.

produk

Solusi pangalusna pikeun fabrikasi gabungan

customer dumasar

Lega Industri aplikasi

Tentang Kami

Konsentrasi dina Manufaktur
  • pabrik Plant
  • BEVELING mesin produksi
  • Suku cadang ngolah

Naon Urang Naha

Shanghai Taole mesin Co. Ltd  mangrupakeun Produsén Anjog, Supplier na éksportir  tina rupa-rupa mesin préparasi weld kawas  piring Bevelling Mesin, pipa Bevelling Mesin, pipa motong na Bevelling Mesin jsb , nu loba dipaké di Steel Konstruksi, Shipbuilding, Aerospace, tekanan Béjana, pétrokimia, Minyak & Gas jeung sakabeh las manufaktur industri. 

Arrivalls anyar

Lempeng & pipe mesin BEVELING
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart