Pagesat & Shipping

1. Kushtet e pagesës

depozitë 50% për konfirmimin e rendit, bilancin e 50% pas inspektimit dhe testimit para dorëzimit.

pagesë

Mbështetje 2. Shipping

shippment

 

3. Paketimi 

Makina do të jetë ngjitur në paletë në rast prej druri kundër anijeve nga deti dhe ajër

QQ 截图 20170830135908 QQ 截图 20170830135842 QQ 截图 20170830135832
QQ 截图 20170830100348 QQ 截图 20170830140052 QQ 截图 20170830135717
QQ 截图 20170830135641 QQ 截图 20170830140041 QQ 截图 20170830140102