FAQ

Q: Kumaha anjeun tiasa ngajamin Quality Good anu ditampi?

A: Firstly, Simkuring gaduh jabatan QC pikeun control Quality tina bahan atah saacan produk réngsé. Bréh, Kami bakal ngalakukeun Inpsection salila produksi jeung sanggeus Produksi. Thirdly, Kabéh produk urang bakal diuji saméméh paking sarta ngirim kaluar. Urang bakal dikirim Inspection atawa nguji video lamun nasabah moal datang pikeun ngecék personly.

 

Q: Naon ngeunaan warrenty?

A: Kabéh Produk urang ngabogaan 1 taun warrenty kalayan layanan Purwokerto Kahirupan panjang. Urang baris nyadiakeun Anjeun sareng rojongan teknis gratis.

 

Q: Dupi anjeun nyadiakeun sagala pitulung ngeunaan Produk Operasi?

A: Sadaya mesin dina bubuka produk, manual dina basa Inggris nu geus ngabogaan sakabéh bongbolongan operasi sarta usulan Purwokerto salila ngagunakeun. Samentara éta, Urang ogé bisa ngarojong anjeun kalayan cara sejen, Kawas nyadiakeun Anjeun Video, Tembongkeun sarta ngajarkeun maneh bari anjeun di pabrik urang atanapi insinyur kami di pabrik Anjeun upami dipénta.

 

Q: Kumaha carana abdi tiasa meunang cadang Bagian?

A: Kami baris ngalampirkeun sawatara bagian maké rusuh jeung urutan anjeun, sakumaha ogé sababaraha parabot diperlukeun pikeun mesin ieu nu bébas bakal dikirim babarengan wtih Orde anjeun dina kotak alat. Simkuring gaduh sakabeh suku cadang teken dina Manual kalawan daptar. Anjeun ngan bisa ngabejaan urang suku cadang Anjeun No. Dina hareup. Urang bisa ngarojong anjeun sakabéh jalan. Leuwih ti éta, pikeun beveling cutters mesin parabot bevel na Inserts, Ieu jenis comsumable pikeun mesin. Eta salawasna menta merek biasa nu easyly bisa manggihan di pasar lokal sakuliah dunya.

 

Q: Naon anjeun Tanggal Pangiriman?

A: Butuh 5-15 poé keur model biasa. Sarta 25-60 poé keur mesin ngaropéa.

 

Q: Kumaha carana abdi tiasa meunang deui rinci ngeunaan mesin ieu atanapi silimars?

A: PLS nulis handap patarosan anjeun sarta sarat ka handap kotak panalungtikan. Urang bakal parios tur bales maneh ku Email atanapi Phone di 8 jam.