Bantosan Téknis

 

Mangga wartosan TAOLE mesin Rojongan Téknis Liwat Surelek, telepon, whatsapp, wechat, fax atawa bantuan online urang.

Nalika ngahubungan departemén rojongan teknis urang, pastikeun kaasup ngaran anjeun, ngaran parusahaan, Mesin Modél (Produk Serial Number), babarengan jeung sagala kode sumber pertinent. Upami Anjeun gaduh file Peta atanapi file Listing nu jelas illustrates masalah, mangga kaasup salaku eta bisa ngabantu urang ngabéréskeun masalah anjeun leuwih gancang. Hatur nuhun.

Kontak pikeun pasar luar negeri

Tel: +86 21 6414 0658

fax: +86 21 6414 0657

Email: info@taole.com.cn

 

Kontak pikeun pasar domestik

Tel:  400-666-4108

fax: +86 21 6414 0657

Email: lele@taole.com.cn

bservice